NOTICE Bilgilendirme : Bu konu 1731 gün önce başlatıldı . bu konu ile ilgili son cevap yazılmış olabilir. Mesaj yazmadan önce yeni bir konu başlatmayı düşünün...
  • Bu konuyu beğendiniz mi?

    vBulletin Konu İçerisindeki Kelimeyi Topluca Silme-Değiştirme

    Geçerli Reyting


    Değerlendirme: Toplam 1 oy almıştır, ortalama Değerlendirmesi 5.00 puandır.
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vBulletin Konu İçerisindeki Kelimeyi Topluca Silme-Değiştirme

  1. #1
    Root - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Administratör
    Üye Başlığı
    vBa-Root
    Üyelik tarihi
    24.Kasım.2009
    Mesajlar
    2,042
    Alınan Beğeniler
    0
    Beğeniler
    0
    Tecrübe Puanı
    100

    Standart vBulletin Konu İçerisindeki Kelimeyi Topluca Silme-Değiştirme


    Phpmyadmin den foruma ait DataBase yi seçtikten sonra PhpMyadmin penceresinin en üstünde bulunan SQL yazan yere tıklayın. Daha sonra aşağıdaki satırı kendinize göre düzenledikten sonra GİT buttonuna basınız. İşlem başarıyla gerçekleşmiş olacaktır.


    Kod:

    [Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]


    NOT: Tek kelime olarak girdiğinizde sitedeki konularda bulunan o kelimenin tamamı değişir.


  2. #2
    bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kullanıcı
    Üye Başlığı
    vBa Üye
    Üyelik tarihi
    27.Aralık.2012
    Mesajlar
    18
    Alınan Beğeniler
    0
    Beğeniler
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cevap: vBulletin Konu İçerisindeki Kelimeyi Topluca Silme-Değiştirme

    bu güzel birşey,eline sağlık hocam

  3. #3
    asutay19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kullanıcı
    Üye Başlığı
    vBa Üye
    Üyelik tarihi
    26.Mart.2015
    Mesajlar
    4
    Alınan Beğeniler
    0
    Beğeniler
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cevap: vBulletin Konu İçerisindeki Kelimeyi Topluca Silme-Değiştirme

    AlıntıRoot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Phpmyadmin den foruma ait DataBase yi seçtikten sonra PhpMyadmin penceresinin en üstünde bulunan SQL yazan yere tıklayın. Daha sonra aşağıdaki satırı kendinize göre düzenledikten sonra GİT buttonuna basınız. İşlem başarıyla gerçekleşmiş olacaktır.


    Kod:

    [Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]


    NOT: Tek kelime olarak girdiğinizde sitedeki konularda bulunan o kelimenin tamamı değişir.
    merhaba kod çalışmıyor hata alıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz?

  4. #4
    DieseL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Administratör
    Üye Başlığı
    vBa-Root
    Üyelik tarihi
    24.Kasım.2009
    Mesajlar
    2,384
    Alınan Beğeniler
    0
    Beğeniler
    0
    Tecrübe Puanı
    100

    Standart Cevap: vBulletin Konu İçerisindeki Kelimeyi Topluca Silme-Değiştirme

    Alıntıasutay19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba kod çalışmıyor hata alıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz?
    Aldığınız hata nedir ?

  5. #5
    asutay19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kullanıcı
    Üye Başlığı
    vBa Üye
    Üyelik tarihi
    26.Mart.2015
    Mesajlar
    4
    Alınan Beğeniler
    0
    Beğeniler
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cevap: vBulletin Konu İçerisindeki Kelimeyi Topluca Silme-Değiştirme

    AlıntıDieseL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldığınız hata nedir ?
    Ben formuma bot ile konu çektim.
    Malesef bot ile çekilen konuların büyük bir kısmında bu alttaki kod geldi her mesajın başına.
    Bu kodları manuel silmek çok zor bin küsür konu var.

    Kod:

    [Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]
    Bu kodları nasıl silerim.

    Aldığım hata bu:
    #1146 - Table 'kitapok1_frm.POST' doesn't exist

  6. #6
    DieseL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Administratör
    Üye Başlığı
    vBa-Root
    Üyelik tarihi
    24.Kasım.2009
    Mesajlar
    2,384
    Alınan Beğeniler
    0
    Beğeniler
    0
    Tecrübe Puanı
    100

    Standart Cevap: vBulletin Konu İçerisindeki Kelimeyi Topluca Silme-Değiştirme

    Alıntıasutay19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben formuma bot ile konu çektim.
    Malesef bot ile çekilen konuların büyük bir kısmında bu alttaki kod geldi her mesajın başına.
    Bu kodları manuel silmek çok zor bin küsür konu var.

    Kod:

    [Kodeleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tiklayın...]
    Bu kodları nasıl silerim.

    Aldığım hata bu:
    #1146 - Table 'kitapok1_frm.POST' doesn't exist
    Profilinize site adresinizi yazın , vbarsiv.com adresi yazmak yaSaktır!
    Sitenizi inceleyelim, ayrıca konu çeken eklenti , bot gibi yazılımlar kullanmaktan kaçının forumunuza zararı olur!
    PhpMyAdmin #1146 Hatası – Yazilim Portal bu linkte çözümü sağlanmış hatayı düzeltme konusunda eğer phpmyadmin bilginiz yok ise hosting sağlayıcısına bildirin durumu...
    değiştirmek istediğiniz konu içeriğinin linkini yazar mısınız

  7. #7
    asutay19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kullanıcı
    Üye Başlığı
    vBa Üye
    Üyelik tarihi
    26.Mart.2015
    Mesajlar
    4
    Alınan Beğeniler
    0
    Beğeniler
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Cevap: vBulletin Konu İçerisindeki Kelimeyi Topluca Silme-Değiştirme

    AlıntıDieseL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Profilinize site adresinizi yazın , vbarsiv.com adresi yazmak yaSaktır!
    Sitenizi inceleyelim, ayrıca konu çeken eklenti , bot gibi yazılımlar kullanmaktan kaçının forumunuza zararı olur!
    PhpMyAdmin #1146 Hatası – Yazilim Portal bu linkte çözümü sağlanmış hatayı düzeltme konusunda eğer phpmyadmin bilginiz yok ise hosting sağlayıcısına bildirin durumu...
    değiştirmek istediğiniz konu içeriğinin linkini yazar mısınız
    özel mesja gönderdim.
    Teşekkürler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •